APK keuring Amstelveen

Uw APK keuring in Amstelveen is bij ons in uitstekende handen. Gewoon zonder afspraak, zodat u bij ons langs kunt komen wanneer u wilt. Volledig transparant, waarbij we vooraf ook duidelijk zijn over de kosten.

U betaalt voor de APK keuring in Amstelveen een vaste prijs van €19,95 voor een benzineauto en €19,95 voor een dieselauto. Uiteraard keuren we de auto op alle belangrijke punten, zodat u daarmee weer veilig de weg op kunt. En u weer voldoet aan de verplichte keuring, zonder dat u daarvoor veel kosten betaalt.

Keuring in Amstelveen op alle belangrijke punten

We controleren alle APK keuring punten. We kijken bijvoorbeeld naar de algehele staat van de auto en controleren de spiegels op schade. Bovendien controleren we ruiten op beschadigingen en hebben we aandacht voor de remblokken en -schijven.

We zorgen op die manier voor een volwaardige APK keuring in Amstelveen, zonder dat u daarvoor veel kosten hoeft te betalen. En zijn er reparaties benodigd op basis van wat we tegenkomen? Dan brengen we u daarvan uiteraard eerst op de hoogte. Op die manier weet u met onze APK keuring in Amstelveen goed waar u aan toe bent.

APK keuring kosten: vaste prijzen

We zijn u voor lage kosten graag van dienst met de APK keuring in Amstelveen. Een verplichte check die bijdraagt aan uw veiligheid op de weg. We hanteren vaste prijzen en zorgen er daarmee voor dat u niet voor verrassingen komt te staan.

Bel BM Carservice Maak een afspraak met BM Carservice

                   


Beoordeling van BM Carservice op Bestegarage.nl :
9,1 uit 10
(257 beoordelingen)