Kleine en grote beurt

Elke onderhoudsbeurt is afhankelijk van het aantal gereden kilometers en de historie van de auto. Bij BM Carservice stellen wij de juiste onderhoudsbeurt voor uw auto vast.  

 

Kleine beurt vanaf €69,-

Bij de kleine onderhoudsbeurt wordt de olie van uw auto ververst en het oliefilter vernieuwd. Daarnaast worden er meer dan 20 belangrijke onderdelen van uw auto gecontroleerd, waaronder uitlaat lekkage, bandenspanning, multi riemen en de V-snaar. Tevens worden alle vloeistoffen voor u bijgevuld en smeren we de portiersloten, de motorkapvergrendeling en de stuursloten indien nodig.  

 

Grote beurt vanaf €169,-

Een grote beurt bevat dezelfde werkzaamheden als de kleine beurt. Verder bevat dit de optische controle van de distributieriem, de werking van de handrem, de vering, de schokdempers, de stuurkogels en de fusee. Tevens worden de luchtfilters, brandstoffilters en de bougies vernieuwd. Ook wordt er een remmentest uitgevoerd op de rollenbank. Tot slot wordt de interieurfilter vervangen. De APK keuring zit bij de grote beurt inbegrepen!  

 

Olie verversen  vanaf €39,-

Bij BM Carservice maken onze monteurs dit snel en professioneel in orde. Uiteraard vullen wij de motor altijd met olie die voldoet aan de juiste specificaties. Wij werken daarom met de beste producten van Total waar wij officieel leverancier van zijn. 

 Total motor olie 

 

Bel BM CarserviceMaak een afspraak met BM Carservice


            Beoordeling van BM Carservice op Bestegarage.nl :

           

              9,1 uit 10

              (257 beoordelingen)