APK keuring Uithoorn

PHOTO-2021-01-16-16-21-29 (1).jpg

RDW Erkende APK keuring in regio Uithoorn?

Wij van BM carservice in Amstelveen voeren betrouwbare APK keuringen in de regio Uithoorn voor een voordelige prijs. De verplichte Algemene Periodieke keuring geldt voor iedere auto die ouder is dan drie jaar. De APK keuring is een in Europa wettelijke verplichte keuring om de veiligheid te bevorderen en het milieu te beschermen. Daarom controleren onze APK keurmeesters, onder andere, het uitlaatsysteem, de remmen, banden en de verlichting van uw auto, zodat u weer veilig de weg op kunt.

Wat kunt u verwachten bij een APK keuring?

Bij sommige garages en autobedrijven in de regio Uithoorn is het niet helemaal duidelijk wat er gebeurt tijdens een APK-keuring. Wij vinden het belangrijk dat onze klanten precies weten wat wij doen tijdens een APK keuring in onze garage in de regio Uithoorn. Allereerst kijken wij naar de standaardpunten van een APK-controle:

  • De staat van de auto
  • Spiegels: controle op schade
  • Ruiten: controle op beschadigingen
  • Remmen: controle van remblokken en schijven
  • Verlichting: controle van alle lampen
  • Wielen: wielophanging en bandenspanning

Daarnaast voeren wij de verplichte 4-gas-test uit en controleren we de afstelling van de koplampen. Als extra controle doen we een accu check en distributie check. Als alle punten gecontroleerd en goedbevonden zijn melden wij uw auto af bij het RDW. BM carservice in Amstelveen is een door het RDW erkende garage. Dit houdt onder meer in dat wij APK keuringen zelf uit mogen uitvoeren en APK keuringsrapporten mogen opmaken. Maar het betekent ook dat de APK keuringen door het RDW gecontroleerd worden. U bent dus altijd verzekerd van een goede en betrouwbare APK keuring. 

Gedetailleerde informatie over de APK keuringseisen staan u op de website van het RDW.

APK keuring Uithoorn. Geen enkele reparatie zonder overleg!

Bij een APK keuring vinden we een transparante werkwijze voor u erg belangrijk! Het kan zo zijn dat wij tijdens een APK keuring in onze garage in de regio Uithoorn gebreken ontdekken. Aan de hand van een keuringsrapport geeft de APK keurmeester eventuele reparatie- en adviespunten aan. Wij nemen altijd vooraf contact met u op om deze reparaties of aandachtspunten te bespreken. In onze garage hebben we alles in huis om de meeste reparaties direct voor u uit te voeren. U ontvangt van ons vooraf een duidelijke prijsafspraak en als u daarmee akkoord bent voeren we de afgesproken reparaties vakkundig voor u uit. Wij doen geen reparaties zonder uw akkoord!

APK keuring in regio Uithoorn, ook zonder afspraak!

Wilt u een snelle, betrouwbare en voordelige APK keuring in de regio Uithoorn? Kom dan vandaag nog langs bij BM carservice. Een afspraak maken is niet nodig, maar mag wel natuurlijk. U betaalt bij ons voor de APK keuring een vast laag bedrag van € 44,95 voor een bezine auto en      € 64,95 voor een diesel auto. Laat uw de APK keuring voor uw auto bij BM Carservice uitvoeren en voorkom verrassingen achteraf.

Gratis APK keuring in regio Uithoorn bij een grote beurt

Als u de APK keuring voor uw auto bij ons combineert met een grote beurt, dan voeren we die helemaal gratis uit (u betaalt alleen de administratiekosten voor het afmelden bij het RDW). Voor het uitvoeren van een grote beurt raden wij u aan om vooraf een afspraak te maken. Dat kan eenvoudig via deze website of door met ons contact op te nemen via de telefoon of whatsapp.

PHOTO-2021-01-16-16-21-29.jpg
APK.jpg