Onderhoud

PHOTO-2021-01-16-16-22-08.jpg

Onderhoud bij BM Carservice

 

Voorkomen is beter dan genezen!

U stelt hoge eisen aan uw auto. Voornamelijk bedrijfszekerheid en betrouwbaarheid zijn erg belangrijk. Autopech komt namelijk nooit gelegen. Met regulier onderhoud worden signalen van slijtage of defecten tijdig opgemerkt. U voorkomt daarmee het ontstaan van grotere schade en onnodig dure reparaties.

Door uw auto preventief te laten onderhouden door BM Carservice, blijft uw auto betrouwbaar, veilig en in goede conditie. Wij kennen de onderhoudsintervallen en voorschriften van de fabrikanten en weten zo precies wanneer uw auto onderhoud nodig heeft.

Bovendien is een ingevuld en afgestempeld onderhoudsboekje goed voor de inruilwaarde; het bewijst dat de auto goed onderhouden is.

 

Hoge kwaliteit voor een lage prijs.

Bij BM Carservice komt uw personenauto of bedrijfswagen op de eerste plaats. Onze werkplaats is voorzien van professionele apparatuur. Dit stelt ons in staat om  de nieuwste auto’s met de laatste technieken te onderhouden en te repareren.

 

Fabrieks- en mobiliteitsgarantie.

Onze goed opgeleide monteurs werken met A-kwaliteit onderdelen. Deze hoogwaardige ‘OEM parts’ (Original Equipment Manufacturer) voldoen aan precies dezelfde eisen als de originele onderdelen. Daardoor kunnen wij uw auto onderhouden met behoud van fabrieks- en mobiliteitsgarantie. Dat geldt ook voor jonge auto’s die bij de dealer zijn gekocht. Ongeacht welk merk auto u rijdt.

 

Ook voor auto’s met fabrieksgarantie?

Jazeker! Autofabrikanten zijn tegenwoordig verplicht om technische informatie en diagnose apparatuur vrij te geven. Dankzij deze verandering in wetgeving bepaalt u voortaan zelf door welk autobedrijf u het onderhoud aan uw auto laat uitvoeren, wanneer deze nog fabrieksgarantie heeft. Wij werken uitsluitend volgens de fabrieksvoorschriften. Dit betekent dat uw auto bij ons op de correcte manier wordt onderhouden, zodat de fabrieksgarantie behouden blijft.

auto-onderhoudsbeurt-amstelveen.jpg

Kleine- of grote beurt.

De traditionele kleine- of grote beurt geldt eigenlijk alleen nog maar voor oudere auto’s. De onderhoudsintervallen zijn tegenwoordig veel langer. Moderne auto’s hebben specifiek fabrieksonderhoud nodig. Deze service beurten zijn afhankelijk van het aantal gereden kilometers, de leeftijd van de auto en de rijstijl. BM Carservice heeft alle benodigde kennis in huis om uw auto volgens de fabrieksvoorschriften te onderhouden.

 

Is uw auto toe aan een kleine beurt?

Bij een oudere auto besteden wij extra aandacht aan de veiligheid. Wij lopen de auto na op zo’n 25 punten. Alle belangrijke zaken worden gecontroleerd, zoals de remmen, de ophanging, banden, schokdempers en de diverse vloeistoffen. Daarnaast verversen wij de motorolie en vervangen het oliefilter. De prijs van een kleine beurt is v.a €110,-. klik hier voor een offerte

 

Is het tijd voor een grote beurt?

Bij de grote beurt wordt uw auto grondig nagelopen. Veiligheid is ook nu weer een belangrijk aspect. Een hele reeks handelingen worden standaard uitgevoerd, maar een aantal werkzaamheden hangen samen met het type auto en de kilometerstand. De volgende periodieke werkzaamheden kunnen aan bod komen:

  • Controle remsysteem, banden, verlichting
  • Controle/bijvullen vloeistoffen
  • Controle accu
  • Verversen van motorolie en vervangen van het oliefilter
  • Vervangen van het luchtfilter
  • Vervangen interieurfilter
  • Vervangen van de brandstoffilters
  • Vervangen van de bougies (benzinemotor)
  • Uitlezen van de foutmeldingen in het motormanagement
onderhoud 2.jpg

De grote beurt wordt geheel volgens fabrieksspecificaties uitgevoerd. Uw auto behoudt dus de fabrieksgaranties en daarmee zijn waarde. Bovendien kunt u weer veilig de weg op. Als u dit combineert met een APK keuring dan is de APK geheel kosteloos. De kosten voor een grote beurt zijn v.a €169,-. klik hier voor een offerte

Altijd eerst overleg voor een reparatie.

Indien onze monteur tijdens een onderhoudsbeurt gebreken ontdekt, nemen wij allereerts contact met u op. De benodigde reparaties en daarmee samenhangende kosten, spreken wij met u door. Pas na uw akkoord voeren wij de reparatie uit. Voor meer informatie kunt u altijd bellen of mailen. Of kom langs in onze werkplaats tijdens onze openingstijden.