APK auto Amstelveen

PHOTO-2021-01-16-16-21-29 (1).jpg

APK voor uw auto in Amstelveen: gewoon zonder afspraak en klaar terwijl u wacht. De APK keuring kosten bedragen € 29,95 voor een bezine auto en € 44,50 voor een diesel auto, zodat u ook daarmee niet voor vervelende verrassingen komt te staan.

Is de APK keuring verlopen en wilt u daar snel wat aan doen? Kom dan bij ons langs, dan zorgen wij voor een nieuwe keuring, Zonder bijkomende kosten en eventueel met een gratis leenauto, of klaar terwijl u wacht.

Gratis leenauto tijdens APK

Kunt u er niet op wachten, bijvoorbeeld omdat u naar uw werk moet? Geen probleem, er is een gratis leenauto beschikbaar tijdens de APK voor uw auto in Amstelveen. Dat betekent dat u gewoon op pad kunt, terwijl wij ermee aan de slag gaan. Bij eventuele reparaties overleggen we altijd vooraf, zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

Zodra de APK keuring dreigt te verlopen zijn we u graag van dienst. Kom langs voor de APK voor uw auto in Amstelveen. We berekenen transparante kosten en kijken uiteraard naar alle belangrijkste punten voor de keuring.

Laagste APK keuring kosten in Amstelveen

 We berekenen de laagste APK keuring kosten. Voor een goedkope APK voor uw auto in Amstelveen, waarbij we alle belangrijke punten controleren. Op die manier zorgen we ervoor dat u weer veilig de weg op kunt en u netjes voldoet aan de verplichtingen die er gelden.

De APK voor uw auto in Amstelveen laten uitvoeren en daarvoor op zoek naar een goedkope en ervaren vakgarage? Kom bij ons langs of neem contact op. Dan vertellen we u graag meer over de mogelijkheden en de kosten.

PHOTO-2021-01-16-16-21-29.jpg

Gratis APK bij een grote onderhoudsbeurt

Wanneer u ervoor kiest om de APK en de grote onderhoudsbeurt tegelijkertijd uit te voeren, dan profiteert u van ons voordelige combinatietarief en ontvang u de APK gratis. Wel moet u nog de administratiekosten van het RDW voor de APK afmelding betalen.

Heeft u vragen? 

Bel of Whatsapp (020 – 345 1566) of mail (info@bmcarservice.nl) of gebruik het online afspraakformulier.